SKYGYM - BEAUTY & SPORT SOFIA
МАСАЖИ
 • КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ
  Класическият масаж на цяло тяло цели да повлияе разтоварващо на целия опорно-двигателен апарат, да раздвижи кръвта и лимфата, да отнеме нервно-психическото напрежение и да създаде приятно чувство в клиента. Прилагат се класически масажни техники в зоните на гърба, врата, кръста, краката, ръцете, главата. Масажът е подходящ за всички, работещи под голямо физическо и/или психическо натоварване, за спортисти, а също така и като средство за разтоварване и/или тонизиране на тялото за по-дълъг период от време. 60 мин / Цена: 40 лв. Класическият частичен масаж цели да повлияе разтоварващо на мускулно-скелетния апарат, да отнеме нервно-психическото напрежение и токсините от тялото, да създаде приятно чувство у масажирания в зоната на гърба, кръста, ръцете, врата и главата, използвайки класически масажни техники. Подходящ е за работещи, които изпитват скованост в зоната на врата, ръцете и кръста, за спортисти или неспортуващи, търсещи начин да поддържат тялото си в добро състояние. Времетраенето на процедурата я прави подходяща за забързания начин на живот. 30 мин / Цена: 22 лв.
 • АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ
  Антицелулитният масаж се характеризира с подобряване на периферната съдова циркулация с цел постигане ефективен дренаж на тъканите от депортираните соли, токсини и течности, оформящи целулитните депа. Специфичната техника по време на масажа ще елиминира целулитните депа и ще подобри кръвообращението в проблемните зони. Допълнително към антицелулитния масаж могат да се приложат и техники с термогенно масло и фолио. 30 – 40 мин / Цена: 25 – 30 лв
 • РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ
  Чрез тази процедура се цели повлияване на центровете, съответстващи на всички вътрешни органи и тъкани, разположени по външната и вътрешната повърхност на ходилото. Обработва се и подбедрицата и около малеолите. Процедурата е особено подходяща за всеки предвид бързия положителен ефект върху здравословното състояние. Времетраенето й също е предимство за всички със забързан начин на живот. 30 мин / Цена: 25 лв.
 • АРОМАТЕРАПИЯ
  Ароматерапията е отлична за търсещите наслада за сетивата и разтоварване от психо-емоционалния стрес. Качествата на ароматерапията се крият в това, че тя въздейства много добре и при регулирането на енергийни дисбаланси в тялото. При тази терапия се използват класически и източноазиатски масажни техники за въздействие на зони като гърба, кръста ръцете, краката, ходилата и главата. Чрез тонизиращата ароматерапия се цели вкарване на „Енергия“ в тялото, подходящо за хора водещи по-уседнал начин на живот, с по-високо ниво на психо-емоционално напрежение и студенина в крайниците. Чрез релаксиращата ароматерапия се вкарва „Енергия“, която е полезна за спортисти, по-активни в действията и емоционалните си изяви хора, с често главоболие. Чрез стимулиращата ума и концентрация терапия се цели общоукрепващо въздействие, балансиращо ефекта на предните две. Подходяща е за хора, подложени на предимно психо-емоционално натоварване. 60 мин / Цена: 45 лв.